Actualizarea regulamentului de parcări cu plată în Arad a provocat un val de reacții negative pe rețele de socializare, după ce oamenii au descoperit că tarifele pot ajunge chiar și la zeci de mii de lei de an. 

Odată cu actualizarea regulamentului de parcări cu plată în Arad, dacă un șofer dorește să își rezerve timp de un an, 24 de ore din 24, un loc de parcare pe o stradă din municipiu, el trebuie să scoată din buzunar, în funcție de zona în care se află acea stradă, atenție!, chiar și 21.900 de lei, potrivit Special Arad.

Subiectul a aprins secțiunile de comentarii de pe grupurile de Facebook, multe dintre acestea fiind haioase, altele serioase și pline de supărare, iar altele fac trimitere spre alegerile locale din acest an.

Comentariile sunt selectate de Special Arad de pe Grupul  Arad Traffic:

   

Care e diferența dintre un abonament și o rezervare

Potrivit unei anexe a noului regulament privind regimul locurilor de parce în Arad că prețul unei rezervări pentru zona 1 este de 21.900 lei pe an, pentru zona 2 este 17.520 lei, iar pentru zona 3 este 13.140 lei. De menționat că în zona zero nu se pot face rezervări.

  

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here