Ziua de 20 septembrie 2024 se anunță a fi o zi cât se poate de interesantă. Astrologii spun că acum se deschid porțile fericirii pentru anumiți nativi. 3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024 se află în lista de mai jos. 

În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Neptun, nativii sunt mai în contact cu emoțiile lor. Cu toate acestea, sentimentele nu trebuie să pună stăpînire asupra lor, din contră, trebuie să le ofere curajul de care au atât de mare nevoie.

Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024

Nativii de mai jos nu își permit să fie vulnerabili. La un moment dat, ei nu au putu experimenta fericirea și au lăsat garda jos, dar acum a venit timpul să simtă ce înseamnă acesta cu adevărat.

Dacă vom trăi această viață la maximum, atunci va trebui să recunoaștem faptul că experiența este posibilă doar atunci când suntem vulnerabili.

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodiiCapricorn

Experiența ți-a arătat că trebuie să fii puternică dacă vrei să înduri ceea ce viața îți oferă. Pe 20 septembrie, te vei simți prea dură, dar e doar din cauza faptului că ai evitat mult timp sentimentele de fericire.

Nu te-ai entuziasmat de nimic de ceva vreme pentru că ți-e teamă că te va dezamăgi sau te va răni. Ce ai făcut a fost să-ți construiești zidurile atât de înalte încât nimeni să nu poată sări peste ele. Asta a împiedicat dragostea să vină în lumea ta.

Acum ai parte de un spațiu de schimbare pentru tine. Neptun îți reamintește că viața este scurtă și ești aici pentru a te bucura de ea și a experimenta iubirea și vulnerabilitatea.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Anumiți nativi fac schimbări importante în relațiiVărsător

Poate că nu te-ai simțit așa bine săptămâna trecută din cauza faptului că te-ai întors pe căile trecutului tău. Acum a venit către tine ceva care te face să crezi că este în regulă să-ți dai o șansă. Sigur că nu vrei să fii rănită sau dezamăgită de oameni, așa că te-ai retras de la orice experiență din viața reală.

Pentru că ai de partea ta tranzitul util al Lunii în conjuncție cu Neptun, vei descoperi că această zi te aduce și îți arată că ești o ființă care trebuie să se simtă iubită și îngrijită. Este frumos să crezi că poți face totul singură, dar această zi îți arată că, în cazul tău, să ai pe cineva în viața ta ar putea fi mai bine.

Citește continuarea aici

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here