Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, anunță Poliția Română. În evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme şi un TIR. Potrivit ISU Dobrogea, în vehicule se aflau 12 persoane adulte şi şase copii, însă doar o persoană a necesitat transportul la spital. 

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că în accident au fost implicate 18 persoane, dintre care şase copii.

”Accidentul rutier s-a produs între patru autoturisme şi un autotren, încărcat cu produse alimentare pentru Mega Image. Au fost implicate 12 persoane adulte şi şase copii (trei fetiţe şi trei baieţei). Persoanele conştiente, cooperante, neîncarcerate, au fost asistate medical la locul evenimentului. O singură persoană a fost dusă la spital conştientă”, au precizat pompierii.

ȘTIREA INIȚIALĂ 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că polițiștii rutieri au luat măsura devierii circulației de pe Autostrada A2 pe sensul către litoral de la kilometrul 160 (Cernavodă) către DN 22C Cernavodă – Medgidia – Murfatlar, în urma unui accident produs la kilometrul 182, în zona localității Valea Dacilor, județul Constanța.

“Echipaje de poliție se deplasează la fața locului pentru stabilirea numărului autovehiculelor implicate, al eventualelor victime și cercetarea împrejurărilor producerii coliziunii”, anunță Poliția Română. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here