Criminalii în serie reprezintă o amenințare majoră pentru societate și, din păcate, există mulți oameni care suferă din cauza acțiunilor lor. Un TikToker a decis să studieze istoria criminalilor în serie și, în urma cercetării sale, a descoperit un lucru interesant – majoritatea dintre cei mai notorii criminali în serie din lume au în comun patru zodii. 

Descoperirea a făcut valuri pe platforma TikTok, datorită faptului că în ciuda varietății zodiilor, un număr mic de zodii apare în mod repetat în rândurile criminalilor în serie celebri. Această descoperire poate fi importantă pentru studiul comportamentului criminalilor și poate ajuta la identificarea lor în viitor.

Astrologul Lauren Skirvin (@whydontyoubitchhaboutit) a întocmit o listă de criminali celebri și zodiile lor, în vare a inclus ucigași de mare profil, inclusiv Jeffrey Dahmer, Ted Bundy și Ed Gein.

„Pentru cei dintre voi care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că sunt doar patru semne incluse în această listă lungă?” a intrebat astroloaga.

Skirvin a subliniat că există câte un semn din fiecare dintre elementele de pe lista ucigașilor în serie – Săgetătorul fiind un semn de foc, Gemenii un semn de aer, Peștii un semn de apă și Fecioara un semn de pământ.

O profesoară de matematică i-a plătit din banii personali pe elevii care au luat note mari la BAC. Ce sumă a pus la bătaie pentru notele de 10

Descoperirea surprinzătoare a sa este că zodia Fecioara „apare cel mai mult”, 10 criminali în serie de pe listă fiind din această zodie.

„Știi totuși că scenele crimei lor sunt imaculate”, a spus Skirvin. „Știi că înălbesc acele scene ale crimei la un centimetru din viața lor și sunt perfecționiști, așa că nicio piatră nu este lăsată neîntoarsă.”

Gemenii au fost următorii cei mai des întâlniți pe listă, ucigași precum Jeffrey Dahmer și David „Fiul lui Sam” Berkowitz împărtășind această zodie.

„Nici Peștii nu surprind pe nimeni, pentru că lasă toate problemele să se acumuleze și apoi explodează”, a spus Skirvin – John Wayne Gacy și Richard „The Night Stalker” Ramirez fiind cei mai faimoși dintre cei opt Pești de pe listă.

Ea a continuat: „Săgetătorul este cel mai surprinzător, dar sunt enumerați doar de patru ori aici. Săgetătorul este haotic și impulsiv – nu știu, amesteci asta cu probleme de sănătate mintală și am putut vedea că se întâmplă.”

Mai devreme în videoclip, Skirvin a notat, de asemenea, că există o zodie care nu apare pe listă, pe care probabil s-ar fi așteptat să îl vadă.

„Cel mai surprinzător lucru la această listă este că Scorpionul nu se află pe ea”, a mai spus astrologul.

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Calităţile vindecătoare ale mirului. Puțini știu ce afecțiuni se tratează cu acest leac

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here