Scene violente în Hunedoara. Un individ băut bine a intrat cu o bâtă de baseball într-un magazin și a lovit crunt șase bărbați. Un polițist aflat în timpul liber a intervenit în altercație.  

Incidentul grav s-a petrecut la un magazin alimentar, iar agresorul nu își cunoștea victimele. Bărbatul s-a năpustit cu bâta de baseball asupra celor șase bărbați, iar la un moment dat a început să îi lovească și cu pumnii și picioarele.

Un polițist care a văzut întreg scandalul a intervenit.

„La data de 06 septembrie 2024, în jurul orei 20:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, pe fondul consumului de alcool, la un magazin alimentar din localitate a avut un conflict în care au fost implicate mai multe persoane. În cel mai scurt timp, spre locul indicat au fost direcționate mai multe patrule de ordine publică, care i-au identificat pe cei implicați în altercație, 7 bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani, din municipiul Hunedoara. Până la sosirea echipelor de intervenție, conflictul a fost aplanat de un bărbat de 45 de ani, polițist în cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, aflat în afara orelor de program, care a l-a deposedat pe bărbatul care a provocat scandalul de obiectul contondent (bâtă de baseball) pe care îl avea asupra sa și l-a determinat să renunțe la acțiunea sa violentă. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul respectiv, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Hunedoara, aflat sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa o bâtă din lemn, a pătruns în incinta și pe terasa unui magazin alimentar, unde a agresat verbal și fizic 6 bărbați, pe unii lovindu-i cu pumnii și picioarele, pe alții cu palma. Persoanele vătămate au refuzat acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Atacatorul de 54 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii vor acum să afle ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul șocant.

„Cel în cauză a fost depus la Centru de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

Victimele au refuzat transportul la spital, spun autoritățile. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here