Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. 

Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti nebunește de cineva. Însă toată pasiunea din lume nu este suficientă uneori pentru a menține relația, în absența compatibilității. Și deși aceste relații nu sunt mereu ușoare, cu puțină dedicare și înțelegere reciprocă, ele pot deveni relații funcționale și de perspectivă.

6 cupluri toxice de semne zodiacale care se simt atrase irezistibil

Deși teoretic nu au o compatibilitate deosebită, aceste cupluri ale zodiacului sunt atrase instinctiv una de cealaltă. Descoperă care sunt cele 6 cupluri toxice de semne zodiacale care se simt atrase irezistibil și care este secretul pentru a trece peste obstacole, formând un cuplu de succes.

Leu și Rac

Leul adoră aventura și luminile rampei, Racul are o natură domestică și introvertită. Leul poate fi foarte verbal, exprimându-se destul de impetuos; acest lucru poate da mari bătăi de cap sensibilului Rac, care tinde să pună totul la inimă. Încet-încet el devine distant și se retrage în carapacea lui.

Dacă Leul nu învață să înțeleagă nevoia Racului de o intimitate mai profundă, iar Racul modul de explorare al Leului, relația este sortită eșecului.

Citește continuarea aici

Horoscop 11 iunie 2024. Zodiile care vor primi daruri neașteptate 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here