Tocanița, un preparat gustos și hrănitor, nu va mai fi o problemă pentru siluetă. Există o rețetă care nu îngrașă. Secretul este dezvăluit de un nutriționist și expert în fitness. 

Kim Abbage Hart, specialist certificat în nutriție de fitness și antrenor personal, a precizat, pentru Yahoo Life, care sunt modurile prin care putem modifica tocana copioasă de toamnă pentru a-și maximiza beneficiile pentru pierderea în greutate. Hart a explicat că includerea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume este cheia pentru o tocană hrănitoare.

De obicei, acestea includ ingrediente precum dovleac, morcovi, cartofi dulci, și diverse tipuri de fasole, rezultând un fel de mâncare consistent și aromat. Pentru a face mâncarea și mai prietenoasă cu pierderea în greutate, încorporarea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume poate fi o strategie câștigătoare.

„Este esențial să faceți câteva ajustări strategice. Optați pentru bucăți slabe de friptură. În plus, creșterea conținutului de legume este esențială. Includeți o varietate de legume fără amidon, cum ar fi morcovi, țelină, ardei gras, spanac, kale și dovlecel pentru a adăuga atât aromă, cât și vitamine”, afirmă Hart.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here