Prăjitură cu caramel și arahide se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!  

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de prăjitură cu caramel și arahide.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă prăjitură cu caramel și arahide, preparata așa cum se cuvine.

Rețetă de Prăjitură cu caramel și arahide

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 8 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Timp de preparare- o ora 

Timp total- 2 ore

Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentațieRețeta este pentru 4 persoaneIngrediente

Ingrediente pentru blat

100 g de făinăUn pliculeț de praf de copt150 g de unt5 ouă150 g de zahăro esență de vanilie

ingrediente pentru cremă

o cutie de lapte condensat caramelizat100 g de unt

ingrediente pentru decor

arahide mărunțite

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

Piața este invadată de legume contaminate. Ce trucuri folosesc producătorii. Sfaturi de la legumicultori pentru a face diferențaMod de preparareÎn primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă este să aduceți un bol de dimensiuni mai mari în care să adăugați făina, pliculețul de praf de copt, dar și un praf de sare după gust.Separat, vom avea nevoie de un alt bol de dimensiuni mai mari în care vom adăuga ouăle, zahărul și esența de vanilie, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unui mixer până când compoziția se va albi la culoare și își va tripla volumul.Separat, într-un bol de dimensiuni mai mari vom pune untul pe care îl vom introduce la cuptorul cu microunde, pentru a se topi. Și untul răcit puțin se va încorpora în crema de ouă foarte bine cu mixerul, apoi acest amestec se va pune în cel de făină și vom amesteca mixerul la viteză mică până când toate ingredientele sunt bine încorporate.

Citește continuarea aici

Rețetă de salată orientală cu maioneză. Ce să mai adaugi pentru un gust desăvârșit 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here