O minoră de 14 ani și iubitul său, în vârstă de 20 de ani, au pus la cale un plan prin care să se răzbune pe părinții prietenului, fiindcă aceștia nu le-au mai dat voie să locuiască împreună în casă.  

O operațiune de amploare desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a scos la iveală o situație șocantă în care un apel fals la 112 a pus pe jar autoritățile și comunitatea locală.

Potrivit unor surse oficiale, în dimineața zilei de 14 iunie 2024, IPJ Prahova a fost alertată de către un operator STS cu privire la un apel de urgență venit de la un număr necunoscut. Persoana care a apelat SNUAU 112 a pretins că se numește D. G., în vârstă de 14 ani, și a raportat că a fost răpită în timp ce se afla pe stradă împreună cu două prietene, pe raza localității Boldești. Conform declarațiilor sale, un individ necunoscut a forțat-o să intre într-un autoturism, după care a fost transportată în localitatea Cocorăști, unde se afla într-o cameră, fără a oferi alte detalii. În timpul apelului, linia s-a întrerupt brusc și toate încercările ulterioare de a contacta apelanta au fost respinse. De asemenea, numărul de telefon nu avea un istoric în baza de date a SNUAU 112.

Mobilizând resurse considerabile și desfășurând verificări specifice în șase localități, polițiștii au reușit să identifice apelanta, o minoră de 14 ani. În urma investigațiilor, s-a constatat că aceasta a apelat SNUAU 112 de pe telefonul părinților iubitului său, un bărbat de 20 de ani din familia Dumitru, pentru a se răzbuna pe aceștia. Motivul invocat a fost refuzul părinților de a-i permite să mai locuiască în casa lor.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here