Fostul șef al SRI, reacție explozivă după alegerile de duminică. Eduard Hellvig a postat un mesaj prin care spune că nimeni nu a pierdut alegerile, iar rezultatele sunt nule.  

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare părerea sa despre principalele evenimente care au avut loc în ultimele zile. Și cum huiduielile primite de interpretul de manele Babasha la concertul Coldplay de pe Arena Națională a fost cel mai comentat eveniment, Hellvig a decis să facă o paralelă între acesta și recentele alegeri.

„A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final. Chris Martin a fost “șocat și trist” că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Și că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion.

Deși Martin a avut un show bazat pe toleranță și incluziune, a ținut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferințe și de a le clama în public.

Microbiștii au analizat și au dat verdictul: Unde se bea cea mai scumpă și cea mai ieftină bere din UE

La alegeri, avem primul scrutin cu sumă nulă. Toți au câștigat. 

Unii au câștigat doar pentru că nu au pierdut tot, alții au câștigat pentru că nu au câștigat colegii. Pe unii câștigul îi și încurcă, pentru că trebuie să câștige în continuare, alții au câștigat deși nu au participat. Sau pentru că nu au participat.

În turul doi la Martin a fost liniște. Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toți au aprins brățările și au cântat “Sky full of stars”. Până în septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului.

P.S.1 Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii.

P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat,” este mesajul transmis de Eduard Hellvig pe platforma X (fostul Twitter).

Document exploziv: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Anca Alexandrescu: Lucrurile merg și către o zonă de MAFIE

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here