Atunci când vrei să pregăteşti o cină uşoară, dar în același timp deosebită, şi nu ai nicio idee, poţi opta oricând pentru o reţetă de paste cu care sigur vei face furori. 

De data aceasta, reţeta vine de la o celebritate, Audrey Hepburn. Aceasta a jucat mai multe roluri pe parcursul vieţii sale: a fost actriţă, dansatoare, dar s-a ocupat şi de acţiuni filantropice. Deşi nu îşi petrecea foarte mult timp în bucătărie, aceasta s-a făcut totuşi remarcată în domeniu.

Într-o carte scrisă de fiul său, Sean Hepburn Ferrer, acesta o descrie pe mama sa ca având o serioasă dependenţă pentru carbohidraţi. Felul ei de mâncare preferat: spaghete cu sos de tomate. Îi plăceau atât de mult, încât le mânca o dată pe săptămână, scrie DivaHair. Este greu să găseşti o menţiune culinară mai bună decât asta. Încearcă şi tu reţeta ei!

Lacul cu cea mai pură apă din România. Legendele spun că dacă te speli cu ea vei fi protejat tot anul

Rețetă de spaghete pomodoroIngrediente:

– 1 ceapă mică, tăiată

– 2 căţei de usturoi pisaţi

– 2 morcovi, tăiaţi mărunt

– 2 tulpini de ţelină, tăiate marunt

– 2 cutii de roşii decojite

– 1 legătură mare de busuioc

– 2 linguri de ulei de măsline extravirgin

– 1 pachet de spaghete

– sare după gust

– parmezan ras

Mod de preparare:

 

 

– Într-o oală mare pune ceapa, usturoiul, ţelina şi roşiile. Adaugă uleiul de măsline extravirgin.

– Ia o jumătate de legătură de busuioc şi îndepărtează frunzele de pe tulpini (ar trebui să ai cam o jumătate de ceaşcă de frunze). Adaugă şi busuiocul în oală, apoi uleiul de măsline.

– Fierbe la foc mic timp de 45 de minute, apoi închide aragazul şi lasă sosul să se odihnească 15 minute.

– Între timp, fierbe spaghetele al dente.

– După ce acestea au fiert, aşază-le într-un bol şi toarnă sosul peste ele.

– Taie frunzele de busuioc rămase şi presară-le împreună cu parmezanul ras pe deasupra.

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei. „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here