Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a înjunghiat un alt bărbat în fața unui magazin din Sectorul 6 al Capitalei. Incidentul a avut loc pe 5 iulie, în jurul orei 22:38, iar ambii indivizi implicați erau sub influența alcoolului. Cum s-a întâmplat totul

Procurorii au declanșat acțiunea penală împotriva unui bărbat de 47 de ani, acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Conform anchetatorilor, agresorul a înjunghiat victima, un bărbat de 57 de ani, de două ori în zona abdomenului, provocându-i răni grave. Intervenția promptă a echipajelor medicale de urgență a salvat viața victimei, care a suferit plăgi înjunghiate torace-anterior și plăgi eviscerate în abdomenul superior.

Incidentul s-a petrecut în public, în fața unui magazin, în prezența mai multor persoane. Martorii au fost profund afectați de scena violentă, simțindu-se amenințați și nesiguri. 

„Agresiunile au fost exercitate în public, de față fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă și insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, se precizează în comunicatul Parchetului.

De la ce a pornit conflictul

Procurorii nu au stabilit încă motivul exact al agresiunii, deoarece inculpatul a refuzat să ofere explicații plauzibile. Se știe însă că ambii bărbați erau sub influența alcoolului în momentul altercației. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, pentru a clarifica toate circumstanțele acestui incident violent.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here