Tristețe și doliu în comunitatea politică din județul Botoșani. Primarul comunei Coșula, Mircia Acatrinei, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani. 

Mircia Acatrinei, membru al PSD, a murit la doar o lună după ce fusese reales pentru al șaselea mandat consecutiv, informează Monitorul de Botoșani.

Mircia Acatrinei a condus destinele comunei Coșula timp de cinci mandate, începând din anul 2004 până în 2024. Înainte de a fi ales primar, el a ocupat funcția de viceprimar al comunei Copălău pentru două mandate, până la reorganizarea administrativă prin care comuna Coșula a fost reînființată prin lege.

Primarul PSD s-a luptat cu o boală crâncenă

Primarul PSD suferea de o boală de mai mulți ani. Mircia Acatrinei era căsătorit și avea doi copii. Vestea tragică a decesului său a fost adusă în atenția publicului de către Doina Federovici, președinta PSD Botoșani, care a exprimat profundul regret al partidului față de pierderea lui Acatrinei.

„Am sperat și ne-am rugat pentru însănătoșirea sa, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor pe domnul primar Mircia Acatrinei,” a declarat Doina Federovici.

Decesul lui Mircia Acatrinei a adus un val de tristețe și omagii din partea comunității locale și a colegilor din viața politică. 

          Primarul Mircia Acatrinei a murit / Sursa foto – Facebook

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here