Apar noi informații despre șeful poliției din Brăila care a fost prins beat la volan! Colegii săi au dezvăluit că bărbatul se urca frecvent în stare de ebrietate la volan. Întreg scandalul a izbucnit după ce comisarul-șef Marius Budu a intrat cu mașina într-un alt autoturism condus de un tânăr de 19 ani.  

Deși inițial poliția spunea că mașina comisarului-șef Marius Budu a fost lovită de cea a băiatului de 19 ani, lucrurile s-au petrecut cu totul altfel. Ambii șoferi mergeau în aceeași direcție, iar tânărul voia să vireze la stânga către o altă stradă. Din spate, omul legii a venit cu viteză în depășire și l-a lovit în plin. Tânărul a ajuns la spital. Marius Budu avea o alcoolemie de 0.53 la mie.

Șoferii care conduc băuți sau drogați pot rămâne 10 ani fără permis

Mai multe surse din poliție au declarat pentru că nu este pentru prima oară când ofițerul se urcă beat la volan. Făcea la fel și când era șef al Poliției din orașul Ianca sau adjunct al Inspectoratului de Poliție Brăila, spun colegii săi.

Marius Budu, în vârstă de 42 de ani, era propus pentru a prelua funcția de adjunct al IPJ Galaţi însă acum s-a ales cu dosar penal. În același timp, a fost deschisă o anchetă internă pe numele său. 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here