Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, după ce au fost prinse când ar fi vândut mai multe comprimate de ecstasy la un festival de muzică organizat în Capitală. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, luni, AGERPRES, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus duminică reţinerea a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Procurorii precizează că, în timp ce se aflau în incinta unui complex din Bucureşti în care se desfăşura un festival de muzică, cei doi au deţinut şi vândut mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc).

Luni, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile, informează anchetatorii.

Conform comunicatului, activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog. 

Nicki Minaj nu a venit la SAGA Festival. Mesajul artistei pentru fanii care au cumpărat toate biletele 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here