Experții au dezvăluit o listă cu nuci care ar putea să îmbunătățească digestia. Aceste alimente sunt recomandate de specialiști pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Alimentele bogate în fibre vor reuși întotdeauna să-ți asigure sănătatea intestinală. 

Menținerea lucrurilor în mișcare reprezintă cheia unui sistem digestiv sănătos. Pentru ca acest lucru să se întâmple, specialiștii recomandă consumul alimentelor bogate în fibre. Alături de acestea este important să te asiguri că bei suficientă apă.

Nuci care ar putea să îmbunătățească digestia

Nucile sunt bogate în fibre pe care e recomandat să le adaugi în dieta ta. Ele sunt, de asemenea, pline de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale.

Fibrele ajută la eliminarea deșeurilor, promovează regularitatea și, de asemenea, hrănesc bacteriile bune din intestin, microbiomul intestinal.

Când mănânci nuci, varietatea este cea mai bună. Fiecare tip oferă un set unic de nutrienți. Aceste alimente sunt bogate în fibre și conțin puține grăsimi saturate.

Specialiștii recomandă integrarea nucilor într-o dietă sănătoasă și echilibrată. Dacă sunt consumate cu moderație, acestea pot oferi o mulțime de beneficii sistemului digestiv și nu numai.

Descoperă mai jos care sunt principalele tipuri de nuci care te pot ajuta să-ți păstrezi sănătatea intestinelor tale.

Limonada cu lavandă, un deliciu pe timp de vară! În plus, are multiple calități terapeutice: rețeta unui medic renumitMigdale

Migdalele au puțini carbohidrați și calorii. Migdalele conțin 3,5 grame de fibre și 164 de calorii. Aceste au un conținut ridicat de calciu, care aduce beneficii sistemului osos.

Totodată, migdalele sunt bogate în vitamina E, care ajută la reducerea inflamației din organism. De asemenea, sunt o sursă bună de grăsimi sănătoase.

Nuci

Nucile sunt considerate un superaliment deoarece au un conținut ridicat de antioxidanți. Nucile conțin grăsimi sănătoase care ajută la scăderea colesterolului, prevenirea bolilor de inimă și combaterea inflamației. Nucile aduc, de asemenea, o mulțime de beneficii creierului.

Citește continuarea aici

Beneficiile consumului de limonadă pentru sănătate. Băutura te poate ajuta să slăbești 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here