Un incident grav s-a petrecut în orașul Bicaz, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat în piept de către propria mamă, în urma unui conflict familial intens.  

Conform informațiilor furnizate marți de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț (IPJ), conflictul a izbucnit în locuința comună a celor doi, în contextul unei stări tensionate între mamă și fiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, a explicat că mama bărbatului, în vârstă de 60 de ani, ar fi aruncat cu un cuțit în direcția fiului ei în timpul disputei, provocându-i o leziune la nivelul pieptului. Situația a necesitat intervenția imediată a unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Cei doi au probleme psihice

„Victima, care prezenta o plagă penetrantă în regiunea precordială, a fost inițial transportată la Centrul de Primiri Urgențe Bicaz și ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate”, au detaliat reprezentanții SAJ Neamț.

Ambele persoane implicate în incident sunt cunoscute cu probleme psihice, conform declarațiilor autorităților. Poliția a deschis un dosar penal pentru violență în familie și efectuează cercetări pentru a clarifica toate aspectele incidentului.

 

 

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here