Dacă ai nevoie de o băutură răcoritoare, încearcă acest smoothie cu pepene galben. Conține doar cinci ingrediente și poate fi preparat în mai puțin de 10 minute. Dens și cremos, fiecare înghițitură oferă efect rapid de răcorire în timpul verii. 

Când un pepene aromat și copt este gata să fie tăiat, el este tot ce ai nevoie pentru un smoothie dulce și hrănitor. Îl poți integra ușor în dieta ta de vară și nu numai.

Smoothie cu pepene galben: băutură răcoritoare de vară

Dacă nu ai încercat până acum să adaugi pepene în smoothie, cu părere de rău îți spunem că nu știi ce ai ratat. Fructul este natural dulce, cu note de miere. Pentru a da o textură aparte smoothie-ului tău, adaug niște iaurt grecesc simplu și banane. E curcubeu pe cerul gurii.

Ce trebuie să faci înainte de a prepara smoothie-ul

Primul pas este că congelezi pepenele galben. Acest pas e important în obținerea unei băuturi cremoase. Tăie pepenele galben în bucăți de 2,5 cm aproximativ, pune fructele într-o pungă de plastic resigilabilă, apoi congelează-le peste noapte.

Ciorba de dovlecei, vedeta verii: este răcoritoare și te ajută să slăbești

Vestea bună este că acest smoothie va ieși la fel de gustos chiar și cu fructe proaspete. Cu toate acestea, e important să crești cantitatea de gheața la o cană și jumătate.

De asemenea, e important să adaugi mai întâi ingredientele solide, cum ar fi gheața. Acest lucru te asigură că lamele blender-ului descompun cuburile de gheață în cristale mici. Apoi adaugă bucățile de pepene galben, bananele, iaurtul și sucul de ananas. Lichidul ajută la procesarea ingredientelor pentru a obține consistența dorită.

Prepararea smoothie-urilor este rapidă și ușoară, dar uneori este plăcut să ai ingredientele la un loc și la îndemână. Pune-le pe toate pe blat înainte de a începe prepararea și totul va decurge extrem de rapid.

Smoothie-ul cu cinci ingrediente este o bază excelentă de pornire pentru o băutură răcoritoare. Totuși, poți să fii oricât de creativă vrei să fii. Poți încerca aceste ingrediente delicioase pentru a îmbogăți aroma smoothie-ului tău.

Citește continuarea aici

Cele mai bune 5 rețete de smoothie. Rețete răcoritoare pentru anotimpul cald 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here