Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai mai jos lista cu zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor. 

Potrivit astrologului Carol Starr, fluxul de bani e mai probabil în apară în viața nativilor de mai jos decât în viața altora. Potrivit lui Starr, anumite semne zodiacale sunt „aproape predestinate pentru bogăție”, deoarece au „trăsăturile care îi vor ajuta să acumuleze bogăție și să o obțină”.

Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lorVârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii

În domeniul câștigurilor, zodiile de mai jos au un avantaj, dar este esențial să ținem cont destarea conducătorului Soarelui, Lunii sau Ascendentului.

De asemenea, este important să știi că toți avem fiecare semn zodiacal undeva în diagrama noastră. Așa că, vezi unde sunt aceste patru semne în diagrama ta și ele te pot ajuta să îți dai seama în ce domeniu al vieții poți obține mai ușor bogăție.

Ele nu garantează însă o bogăție mare, dar te pot ajuta să muncești mai mult și să reușești în majoritatea lucrurilor pe care vrei să le faci.

Ce rol are Luna în relațiile de iubire. Cum ne influențează viațaTaur

Taurul știe pur și simplu ce să facă. Îi plac foarte mult lucrurile frumoase, sunt hotărâți, dar foarte liniștiți. Ei sunt nativii care adoră să planifice din timp și să facă lucrurile să se întâmple.

Având-o pe Venus ca și conducător, poate fi un mare avantaj pentru un nativ cu plasamente în Taur. Venus este legată de finanțe și abundență și poate simboliza bogăția, deoarece Taurul își dorește luxul și numai ce este mai bun.

Dar Venus poate face pe cineva să fie leneș și să-și piardă concentrarea, așa că aici este necesară disciplina. Lucrurile nu vor apărea în mod magic pentru acești nativi.

Citește continuarea aici

Horoscopul zilei de 10 iulie 2024. Noi provocări pentru anumiți nativi. Previziuni pentru toate zodiile 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here