Ți-am pregătit o listă de rețete rapide de băuturi răcoritoare de vară. În sezonul cald, hidratarea este extrem de importantă. Iar vara ai la dispoziție multe arome delicioase, pe care le poți combina într-o băutură rapidă și gustoasă: cireșe, piersici, afine. 

Am selectat câteva rețete rapide și delicioase, care te vor ajuta să te menții hidratată pe tot parcursul zilei. În doar câteva minute le poți pregăti prietenilor o băutură răcoritoare și savuroasă.

Băuturi răcoritoare de vară

Ai la dispoziție mai multe opțiuni din care poți alege aroma preferată, de la sucuri nutritive, limonade cu citrice, ceaiuri cu gheață, smoothie-uri fructate sau mocktail-uri fără alcool.

Limonadă răcoritoare cu cireșe

Această băutură răcoritoare, dulce-acrișoară, este făcută din doar 4 ingrediente, de care te poți bucura vara asta. Limonada cu cireșe vine și cu beneficiul de a fi îndulcită natural, dacă ți-ai propus să reduci consumul de zahar adăugat.

Ai nevoie de cireșe proaspete, suc de lime și sirop de arțar pe care le amesteci, pentru a obține un concentrat de cireșe și lime.

Poți păstra mixul rezultat timp de câteva zile la frigider. În doar zece minute, ori de câte ori vrei să savurezi o băutură rece, delicioasă, adaugi o măsură de concentrat într-un pahar cu gheață și apă minerală. Vei obține rapid o limonadă de cireșe extrem de aromată.

Cele mai bune 5 rețete de smoothie. Rețete răcoritoare pentru anotimpul caldLimonadă cu ghimbir

Limonada super răcoritoare cu ghimbir are un gust ușor acrișor, este subtil picantă, perfectă pentru picnicuri sau grătare.

Necesită doar 3 ingrediente și un timp de preparare de 25 de minute. Ghimbirul proaspăt adaugă complexitatea și condimentul subtil perfect acestui preparat clasic.

Pentru această limonadă, în afară de apă și lămâie, mai ai nevoie de agave și ghimbir. Mai întâi, trebuie să fierbi ghimbirul proaspăt, într-un amestec de apă și agave, pentru a crea un sirop simplu, de ghimbir îndulcit natural.

Pentru a îi da un plus de aromă, poți folosi sucul de la o lămâie întreagă, pentru fiecare pahar de limonadă pe care îl pregătești. Astfel, te vei bucura de o băutură răcoritoare, plină de vitamina C și potasiu.

Citiți continuarea aici

Smoothie cu pepene galben. Băutură răcoritoare de vară care se prepară ușor și rapid 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here