Un incident grav a avut loc miercuri seara în estul Parisului, când un vehicul a intrat pe terasa unei cafenele, rănind mai multe persoane. Conform relatărilor AFP și Reuters, șoferul a fugit de la fața locului, iar pasagerul a fost reținut de poliție. Testele au arătat că acesta consumase alcool. Detalii despre incident

Incidentul s-a petrecut în arondismentul 20 al Parisului, în jurul orei 19:30. Trei persoane au fost grav rănite, potrivit unor surse din poliție implicate în anchetă. În acest moment, motivele care au dus la incident nu sunt clar determinate.

Poliția franceză a declarat că șoferul a fugit imediat după incident, însă pasagerul a fost capturat și a fost testat pozitiv pentru droguri și alcool. Ancheta este în plină desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și a-l găsi pe șofer.

Mărturii ale martorilor

Managerul unui restaurant din apropiere, citat de Le Parisien, a declarat: „Am văzut mașina apropiindu-se rapid și izbindu-se de terasa restaurantului Le Ramus”. Martorii au descris scena ca fiind una de haos și panică, oamenii încercând să se pună la adăpost.

Acest incident a adus din nou în discuție problema siguranței în spațiile publice din Paris. Autoritățile lucrează intens pentru a clarifica situația și a preveni astfel de evenimente în viitor. Cele trei persoane rănite se află în stare gravă, iar toți cei implicați speră într-o recuperare rapidă și completă a acestora.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here