Un eveniment care trebuia să fie cel mai fericit moment din viața unei femei s-a transformat într-un coșmar. În Mexic, Nancy Rodriguez a fost arestată chiar în ziua nunții sale, în fața invitaților și a preotului, și ulterior a fost condamnată la 11 ani și 6 luni de închisoare. Arestarea surpriză din biserică

În timpul ceremoniei de nuntă, Nancy Rodriguez a fost preluată de polițiști chiar în biserică, înainte ca preotul să finalizeze oficierea căsătoriei. Momentul șocant a dus la anularea nunții, iar mirele, Clemente Mendiola Martinez, a fugit imediat ce a văzut polițiștii. Acesta a fost găsit mort ulterior, într-o situație misterioasă, înconjurat de aproximativ 200 de gloanțe.

Nancy Rodriguez a fost arestată sub acuzația de a fi fost implicată într-o organizație criminală cunoscută sub numele de “Familia Michoacana”. În 2022, alături de alți complici, a participat la un jaf violent în care au fost furați bani de la o persoană. Ulterior, femeia a fost acuzată și de crimă, ceea ce a dus la condamnarea sa la peste 11 ani de închisoare.

Mirele era un asasin plătit

Clemente Mendiola Martinez, iubitul lui Nancy, era și el un criminal cunoscut. Acesta avea la activ multiple infracțiuni, inclusiv escrocări, răpiri și crime. Poliția îl căuta din 2021, oferind o recompensă de peste 13.000 de dolari pentru informații care ar fi putut duce la capturarea sa. În ciuda acestor eforturi, el a reușit să se ascundă până în ziua nunții.

Arestarea a avut loc sub privirile terifiate ale invitaților și ale preotului, care nu înțelegeau ce se întâmplă. Întregul eveniment a lăsat o amprentă puternică asupra tuturor celor prezenți, transformând o zi care trebuia să fie plină de bucurie într-un coșmar.

 În loc să-și înceapă o viață nouă împreună, cei doi au sfârșit prin a se confrunta cu consecințele faptelor lor, plătind un preț scump pentru implicarea în activități ilegale.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here