În ultimele luni, influencerul Andrei Versace ar fi fost terorizat de clanurile interlope din Capitală și a postat numeroase mesaje împotriva liderilor pe care îi înjura și îi acuza că i-au distrus viața. 

Influencerul trecea printr-o perioadă destul de dificilă, tocmai din acest motiv a și dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare. 

Potrivit surselor Realitatea PLUS, timp de mai bine de 5 ani, acesta a fost terorizat de un clan de interlopi și amenințat să cotizeze cu bani. 

Anchetă uriașă după moartea influencerului Andrei Versace. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune

La un moment dat, influencerul ar fi intrat într-o criză financiară, iar acest lucru l-a și provocat pe unul dintre membrii  acelui clan de interlopi să îl umilească, dar și să îi provoace stări frică. 

Aceleași surse mai spun că Andrei Versace ar fi consumat și droguri, iar din acest motiv ar fi ajuns la atât la psihiatrie, cât și la dezintoxicare. 

Între timp, trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost dus la INML pentru efectuarea necropsiei. Doar astfle se va putea stabili data și ora morții, cauzele posibile ale decesului, dar și contextul în care a avut loc acest eveniment. 

Viață de influencer în România. Unii nu au ce pune pe masă, alții aruncă mâncarea la gunoi VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here