Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar și proprietar de restaurante de lux, a făcut senzație printr-o nouă demonstrație de opulență. Recent, el a cheltuit impresionanta sumă de 65.000 de euro într-o singură zi, pe litoral. Declarația făcută de Pescobar după nota de plată ce valorează cât un apartament

Pescobar a împărtășit momentul cu urmăritorii săi pe TikTok, unde a explicat motivele cheltuielilor sale exorbitante. „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e, atât s-a putut”, a spus el.

Pe lângă cheltuielile extravagante, Pescobar și-a respectat promisiunea de a recompensa simbolic elevii care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat din acest an. Fiecare dintre acești elevi a primit câte 100 de euro, deși a recunoscut că a fost dificil să ia legătura cu toți absolvenții de liceu din sesiunea de vară.

„Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunțase el anterior.

Lux și opulență în apartamentul de 1,8 milioane de euro

Pe lângă generozitatea sa, Pescobar le-a arătat fanilor imagini spectaculoase cu noul său apartament, achiziționat pentru suma de 1,8 milioane de euro. Situat într-o zonă exclusivistă, apartamentul dispune de 1.500 de metri pătrați și include facilități de lux, precum o sală de cinema, piscină pe terasă și sală de fitness.

Apartamentul, achiziționat de la Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este decorat cu un tablou uriaș al actorilor din serialul „Peaky Blinders” și oferă condiții de cinci stele.

„Mi-am cumpărat un apartament, de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cum am făcut acum cu cei 10.000 de euro”, a explicat Paul Nicolau într-un videoclip postat pe TikTok.

Această nouă „aroganță” a lui Pescobar continuă să atragă atenția și să genereze discuții în mediul online.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here