Campania electorală a lui Mircea Geoană ar putea fi una organizată ilegal, susține Remus Pricopie. Rectorul SNSPA susține că este posibil să fie declanșate mai multe anchete penale privind finanțarea ultimilor evenimente.  

“Cu acești bani a pus în funcțiune o rețea de zeci de oameni, plătiți lunar, prin diverse ONG-uri sau prin alte mecanisme, pentru moment neclare, pentru a lucra la o campanie care, pe fond, este ilegală. Când se vor aduna mai multe date în acest sens, nu exclud să asistăm la declanșarea unor investigații de natură penală. Iar NATO, în acest caz, va fi o victimă colaterală, dar care are totuși o anumită vină: a tolerat un comportament nepotrivit al celui care ocupă a doua poziție, ca importanță, în această instituție.

Rectorul SNSPA, despre Mircea Geoană: Încalcă regulile elementare ale diplomației. Există un cod etic al NATO, care interzice să faci politică

Sigur, putem să ne facem că nu vedem sau că nu înțelegem că ceea ce face Mircea Geoană este, în același timp, imoral și ilegal. Finanțarea unei campanii electorale din surse netransparente intră sub incidența Codului Penal atât în România, cât și în Franța, Germania, Italia sau orice altă țară democratică din lume”, scrie Remus Pricopie, în postarea de pe Facebook.Postul de televiziune Realitatea PLUS a solicitat un drept la replica de la Mircea Geaoana ins apana la ora transmiterii acestei stiri nu l-a primit.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here