Ipoteză șocantă lansată de fratele Mădălinei Manole! Marian Manole pune sub semnul întrebării paternitatea nepotului său. Într-o intervenție la Realitatea Plus, fratele iubitei cântărețe a venit cu argumente în favoarea suspiciunilor sale.  

Potrivit acestuia, Petru, soțul Mădălinei, refuză să-l lase să-l vadă pe băiat de teamă că s-ar putea afla adevărul cu privire la cine este tatăl lui. Marian Manole crede că adevăratul tată ar putea fi chiar Șerban Georgescu, primul soț al artistei, despre care a dezvăluit că își conservase materialul genetic. 

„Mă poate duce gândul că acest copil nu este al lui și îi este frică să ni-l arate din diverse motive.

Se știe că mama lui, Mădălina a rămas însărcinată prin inseminare in vitro.

Mama se cunoaște, tatăl, așa cum a spus-o și tata de foarte multe ori, nu se știe cine este.

Și atunci, individul acesta care este tutorele copilului, nu vreau să spun tatăl copilului, se ferește în a ne arăta nepotul de teamă ca nu cumva să îi luăm vreun fir de păr din cap, să nu-i facem vreun test ADN și să releve că nu este tatăl copilului.

Sora mea a rămas însărcinată făcând tratamente de inseminare in vitro. Mama copilului se știe cine este. E posibil ca fostul soț, Șerban Georgescu, care avea într-o bancă de lichid inseminal, cum se făcea pe vremea aia. E posibil să-l fi folosit”, a spus Marian Manole la Realitatea Plus.

Țara ideală în care să emigrați după 60 de ani: Oferă îngrijiri medicale gratuite și se află aproape de România

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here