David Popovici a trăit momente de neprețuit luni seară, când a câștigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris. Emoțiile au fost copleșitoare pentru înotătorul român, care a mărturisit că a reușit să își împlinească un vis și să scrie istorie pentru România. David Popovici, victorie la Paris

În lacrimi de bucurie, Popovici a declarat: „Este un vis împlinit. Mă bucur foarte tare, sper să nu încep să plâng la imn.” Deși lacrimile i-au umplut ochii în timpul intonării imnului, înotătorul a reușit să-și păstreze emoțiile sub control și să trăiască intens momentul victoriei.

David Popovici a subliniat importanța realizării sale, adăugând: „Mă bucur că acum cinci minute am scris istorie. Dacă eu, un băiat obișnuit, doar cu dorință arzătoare și puternică, am putut, atunci oricine poate. Cine știe ce va fi mâine? Orice e posibil, atât timp cât ai un culoar, ai o șansă.”

Înotătorul a adus o realizare imensă nu doar pentru el, ci și pentru întreaga națiune, având în vedere că România a fost reprezentată cu mândrie la acest eveniment internațional. „Treaba încă nu s-a încheiat, dar bineînțeles că o să mă bucur. Este o realizare imensă, în primul rând pentru mine. Mă bucur că țara m-a urmărit și că sunt atât de mulți români în tribună,” a spus Popovici, într-un interviu acordat în cadrul unui post TV.

David Popovici a încheiat cursa cu un timp de 1 minut, 44 de secunde și 72 de sutimi, stabilind astfel o performanță remarcabilă la Jocurile Olimpice de la Paris. Această victorie a subliniat încă o dată talentul și dedicarea sa, având un impact semnificativ asupra sportului românesc și aducând un motiv de mândrie pentru întreaga țară.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here