Marți seara, o alertă majoră s-a declanșat pe litoralul românesc, în zona Băile Reci din Eforie Sud, după ce doi copii au dispărut în apă. Salvatorii au intervenit rapid, desfășurând echipe de căutare în zona respectivă. Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, echipele de intervenție au fost mobilizate inclusiv cu un echipaj de prim ajutor și echipajul de pe mașina de stingere.

 „Intervenim cu un echipaj de prim ajutor și echipajul de pe mașina de stingere pentru căutarea a doi minori dispăruți în zona Băile Reci, Eforie Sud. Telefoanele și hainele lor sunt lăsate pe mal”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Căutările au inclus inițial scafandri care au cercetat zona acvatică în speranța de a-i găsi pe cei doi copii. Din fericire, cei doi minori au fost găsiți în siguranță, fără probleme de sănătate și nu necesită îngrijiri medicale.

Autoritățile au confirmat că, în final, copiii au fost localizați și sunt acum în afara oricărui pericol. Intervenția promptă a echipelor de salvare a fost crucială pentru găsirea rapidă a celor doi copii și restabilirea ordinii pe plajă.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here