Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13:20, în comuna Bârsău, județul Satu Mare, soldându-se cu decesul unui cunoscut medic de familie. Victima, un bărbat de aproximativ 40 de ani, era medicul principal al comunei și se întorcea de la un consult medical la domiciliul unui pacient. Cum s-a întâmplat tragedia

Conform informațiilor disponibile, medicul se afla la volanul unui autoturism decapotabil când a pierdut controlul vehiculului, iar mașina a ieșit de pe carosabil. Impactul a fost deosebit de violent, iar conducătorul auto a fost aruncat din habitaclu. La fața locului, o asistentă medicală aflată în trecere a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor până la sosirea echipajelor de urgență.

Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare efectuate de echipele medicale ajunse la locul accidentului, medicul a fost găsit fără semne vitale și a fost declarat decedat. La intervenție au participat și pompierii militari de la Secția Fărcașa, din județul Maramureș.

Poliția a demarat investigațiile pentru a determina cauzele exacte ale accidentului. Aceștia analizează urmele de la locul accidentului și vor lua declarații de la eventualii martori oculari pentru a stabili dinamica accidentului și circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here