Au avut loc mega-arestări într-un dosar de trafic de substanțe interzise în care ar fi implicați și frații Tate. Un fost campion la culturism și un alt admirator al milionarilor britanici au fost arestați în Cluj după ce aceștia ar fi adus în țară sute de colete și mii de flacoane care urmau să fie vândute sportivilor.  

Zambaldi Davide și Beretta Jacopo sunt cei doi traficanți de steroizi care ar fi pus la cale o uriașă afacere în România. Cu legături apropiate de frații Tate, fostul campion mondial la culturism și partenerul său ar fi trimis prin firmele de curierat nu mai puțin de 240 de colete cu substanțe dopante, atât în țară, cât și în străinătate.

Cei doi au fost prinși de polițiștii din Cluj, iar șocant este că sportivul campion nu este la prima abatere. Culturistul a fost parte a unei rețele din Italia care furniza ilegal steroizi sportivilor și a mai fost arestat în 2014. Cel de-al doilea individ prins de autorități, Beretta Jacopo, nu se ferește să arate pe internet că este un admirator și chiar un apropiat al controversaților frați Tate.

După 6 percheziții, DIICOT a găsit mii de comprimate și flacoane cu substanțe dopante și peste 33.000 de euro proveniți din vânzarea lor. 

Ambii bărbați au fost arestați pentru 30 de zile și s-au ales cu dosar penal. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here