O persoană a murit şi alte două au fost transportate la spital după ce au căzut cu ATV-ul într-o râpă, joi seară, într-o pădure din apropierea localităţii Budeasa. 

Potrivit ISU Argeş, la faţa locului, salvatorii au găsit un bărbat în stop cardio-respirator, precum şi o femeie şi un băiat în stare de conştienţă, într-o râpă.

“Pacientul în vârstă de 39 de ani, găsit în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor echipajelor medicale, fiind declarat decesul. Celelalte două persoane, o femeie şi un băiat, au fost preluate şi transportate la spitale”, informează sursa citată.

Potrivit IPJ Argeş, femeia are 38 de ani, iar băiatul – 10 ani. Din primele verificări cei doi ar fi fost pasageri pe ATV-ul condus de bărbat.

La faţa locului au intervenit un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Piteşti şi două echipaje SAJ.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminalei Piteşti, stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here