Scene de groază la metrou. Un călător s-a urcat pe tren și s-a îmbrâncit cu polițistul care încerca să-l dea jos înainte de a recurge la un gest extrem. Potrivit unor surse, individul ar fi membru al USR și ar fi recurs la această faptă după ce a pierdut bani la jocurile de noroc. Un alt bărbat, prieten cu scandalagiul rezist, a pulverizat substanțe periculoase printre călători în altă stație de metrou, iar motivul ar fi fost același. Ambii au fost reținuți de poliție. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!  

Primul incident a avut loc la stația de metrou Piața Victoriei. În imaginile surprinse de martori se vede cum individul este urcat pe tren și se luptă cu polițistul care încerca să-l imobilizeze. La un moment dat, bărbatul recalcitrant scoate un extinctor și încearcă să-l sperie pe agent.

Pentru că a refuzat cu orice preț să coopereze, polițistul a recurs la forță, iar în câteva momente a fost dat jos de pe tren individul periculos. Alți agenți și martori au prins agresorul pe brațe și l-au imobilizat. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi membru al partidului USR. Întreg scandalul l-ar fi provocat după ce a pierdut o sumă mare de bani la cazinou. Bărbatul a fost dus la secție și ulterior internat la spitalul de psihiatrie, au anunțat polițiștii.

Al doilea incident a avut loc la următoarea stație, pe peronul de la Piața Romană. Alt individ, prieten cu scandalagiul rezist, ar fi pulverizat substanțe periculoase cu un extinctor și ar fi agresat mai mulți călători pentru a-și arăta revolta față de jocurile de noroc. Acesta se află în custodia oamenilor legii. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here