Clipe emoționante în familia Lidiei Buble! Sora mai mică a cunoscutei artiste s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Darius Fetti. Cei doi îndrăgostiți au spus da în fața stării civile, alături de familie și prietenii apropiați și s-au bucurat de o ceremonie restrânsă, exact cum și-au dorit.  Mezina familiei Buble s-a căsătorit cu iubitul ei, clipe speciale

Cântăreața a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe momente de neuitat de la eveniment și chiar i-a oferit un sfat Lorenei pentru o căsnicie fericită.

„Am să-ți dau un sfat de căsnicie, că azi am vrut să ți-l zic și s-a băgat tati peste mine. E din propria experiență, este foarte important. Deci… de la fata bătrână am următorul sfat: în viață, tu și bărbatul tău să nu fiți cuminți, ca să aveți amintiri frumoase. Să încercați, că o să vedeți! Rupeți pe căsnicie dacă o să fiți așa”, a zis vedeta.

Vedeta își dorește ca sora ei, în vârstă de doar 21 de ani, să învețe din greșelile ei și să aibă o viață împlinită alături de soțul ei, Darius.

Cununia religioasă și petrecerea vor avea loc duminică. Urmăritorii Lorenei abia așteaptă să vadă locația dar și ce rochie va purta. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here