Un incident surprinzător a avut loc în sectorul 6 din București, unde un bărbat a fost prins cerșind sub falsa identitate a unei femei. Acesta purta rochie, sutien cu bureți, dres și espadrile, completând deghizarea cu o perucă. Pretinzând că are nevoie de bani pentru o operație, bărbatul își afișa solicitarea pe un carton în care spunea că vinde iconițe cu 5 lei. Oamenii legii l-au prins pe individ

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani și originar din Bistrița, a fost identificat de Poliția Locală. Potrivit declarațiilor sale, el folosea banii obținuți din cerșit pentru a-și plăti chiria pentru o garsonieră din Chiajna. De asemenea, lângă locul unde a fost prins, polițiștii au găsit și mașina în care acesta se schimba de haine.

Primăria Sectorului 6 a postat pe Facebook un mesaj de avertizare pentru cetățeni, intitulat „Cerșetoria a devenit o artă a deghizării!”. Postarea include imagini cu bărbatul deghizat și subliniază importanța de a fi vigilenți și de a nu cădea în capcanele cerșetorilor care folosesc trucuri elaborate pentru a păcăli trecătorii.

        Cerșetorul din sectorul 6 era deghizat în femeie / Sursă foto – Poliția Română

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here