Un muncitor de 32 de ani a fost găsit astăzi la prânz cu gâtul şi mâinile tăiate pe un teren abandonat din spatele fabricii unde lucra. Circumstanțele incidentului sunt nelămurite, iar echipele de criminalistică au început să colecteze probe de la locul faptei. 

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului, unde mâine va fi realizată necropsia pentru a determina cauza decesului. S-a inițiat un dosar penal pentru moarte suspectă, scrie presa locală.

”Astăzi, la ora 12.01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată. La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cătălina, având mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a informat poliția într-un comunicat.

Scandal pe noile măsuri fiscale. Guvernul vrea să acopere gaura bugetară cu economii la pixuri și hârtii

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here