Peste 140.000 de turiști au ales stațiunile de pe litoralul românesc pentru a-și petrece cele 4 zile ale minivacanței de Sfânta Maria. Și anul acesta, una dintre destinațiile preferate este stațiunea Mamaia Nord Năvodari.  Show de Sfânta Maria pe litoralul românesc. Vacanță de poveste

„Constatăm cu bucurie că litoralul românesc rămâne prima opțiune pentru petrecerea vacanței de Sfânta Maria”, a declarat Mirela Matichescu – Manager OMD Mamaia Nord.

„Asta cred că se datorează și faptului că în ultimii ani condițiile de cazare au crescut, serviciile s-au diversificat. Servicii și pentru familiile care vin și cu animalele de companie, este o destinație pet-friendly, o destinație care se pliază pe toate gusturile și pe toate pretențiile turiștilor, cel puțin în ultimii ani încercăm să satisfacem toate nevoile și nu in ultimul rând faptul că este pentru toate tipurile de buget. Adică indiferent de bugetul pe care îl are o familie găsește cu siguranță un loc si o opțiune să-și petreacă vacanța în Mamaia Nord.”, a completat aceasta.

Cu ce surprize îi așteaptă proprietarii de hoteluri pe turiști

Iar cei care nu pot ajunge la mare în acest weekend, mai au suficient timp să o facă, pentru că se anunță un sezon prelungit. Meteorologii spun că va fi vreme frumoasă și se așteaptă ca luna septembrie să aducă suficient de multe grade în termometre, astfel încât vacanțele la malul mării vor fi la fel de plăcute ca cele din timpul verii. 

„Din fericire vremea s-a schimbat, vremea ne ajută și sezonul poate fi extins, luna septembrie o să fie o lună cu prețuri atractive și vreme frumoasă pentru petrecerea timpului liber pe litoralul românesc și în special în Mamaia Nord”, a adăugat  Mirela Matichescu – Manager OMD Mamaia Nord.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here