Sâmbătă, pe DN 24, în zona localităţii Banca, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism, în care se aflau 13 persoane. Incidentul a mobilizat imediat forţele de intervenţie ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (ISU) Vaslui. 

Conform declaraţiilor oficiale ale ISU Vaslui, la locul accidentului au fost trimise două autospeciale de stingere echipate cu apă şi spumă, dotate şi cu module pentru descarcerare, pentru a interveni în cazul în care persoanele implicate ar fi rămas blocate în vehicule.

De asemenea, au fost dislocate o ambulanţă SMURD şi două autosanitare aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui pentru a oferi asistenţă medicală de urgenţă.

“În accident sunt implicate trei autovehicule, două microbuze şi un autoturism, în care se aflau 13 persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele trei autovehicule avariate, victimele fiind autoevacuate. Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate, trei persoane necesitând prim-ajutor calificat. Dintre acestea, doar o persoană a acceptat să fie transportată la o unitate medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here