Cum să atragi prosperitatea în casă. Ce spune superstiția. Ce trebuie să faci pentru a atrage abundența și energia pozitivă în casă. 

Cum poți atrage energia pozitivă în casă, folosind câteva lucruri la îndemâna oricui? Ei bine, printr-un ritual magic, simplu, poți avea parte de bunăstare, prosperitate, dragoste, protecție și fericire în casă. Iată ce trebuie să faci.

Cum poți atrage energia pozitivă în casă

Energia pozitivă din casă poate fi atrasă prin câteva metode simple și la îndmâna oricui. Pentru asta ai nevoie doar de foi de dafin pe care trebuie să le așezi în șapte locuri din casă. Odată ce le vei pune în aceste locuri, vei spori șansele ca energia pozitiva să se manisfeste în locuința ta, conform sursei.

Iată care sunt locurile din casă unde trebuie să așezi frunzele de dafin pentru atragerea prosperității, a banilor, a dragostei și a altor lucruri benefice.

Alunitele de pe față și corp dau indicii despre destinul tău. Ce semnificație au semnele din naștere și ce spun despre soarta taPune foi de dafin în portofel sau geantă

În portofel sau în geanta ta poți ține pur și simplu câteva frunze de dafin, pe care fie scrii pe ele o sumă de bani sau simbolul de euro, fie o afirmație sau o dorință legată de bani. Conform specialistului, frunza de dafin are o energie foarte puternică de a atrage banii și de a te proteja impotriva sărăciei. Așadar, foile de dafin ținute în portofel sau geantă protejează fluxul financiar, banii, finanțele si atrage abundența și prosperitatea.

Pune foi de dafin în pantofi

Un alt loc în care să ții frunze de dafin este în pantofii tăi. În felul acesta vei fi protejat oriunde vei merge și vei fi ferit de ghinioane și energii negative. Conform sursei, trebuie să pui frunze de dafin în pantofi și atunci când mergi la examene sau când ai un proces pe care vrei să-l câștigi.

În fața ușii și în casă

Un alt loc în care este bine să ții foi de dafin este în locuința ta sau în fața ușii de la intrare, eventual sub preș, conform sursei. În casă este bine să le pui în cele patru colțuri ale locuinței tale pentru protecția familiei. În birou, de asemenea, pentru protecție și noroc la locul de muncă. Le mai poți pune deasupra ușii de la intrare pentru a-ți aduce noroc, la ferestre sau pur și simplu într-un vas pe care-l ții pe mobilierul tău în casă. Conform specialistului, poți folosi mantre pe care le poți scrie pe frunze. Ca de exemplu, poți scrie pe ele: “Casa mea este protejată”, “Energia pozitivă pătrunde în casa mea”, “Abundența vine în casa mea”.

În mașină

În mașina ta, de asemenea, poți să ții foi de dafin. Și pe acestea poți scrie, conform sursei: “Protecție și binecuvântare” sau orice alta afirmație pozitivă. Pot fi folosite și fragmente din frunze de dafin sau praf din aceste frunze. Te va proteja pe drumurile tale și te va feri de accidente.

În spatele fotografiilor

Un alt loc în care este bine să tii frunze de dafin este în spatele fotografiilor. În felul acesta relația îți va fi protejată, va întării relația dintre voi și vă va apăra de energiile negative.

Sub perna sau saltea

Sub perna sau sub saltea, de asemenea, este bine să ții frunze de dafin. În felul acesta îți va proteja relația de cuplu și vei fi protejat de coșmaruri și, mai mult, vei avea parte de vise profetice. Vei primi în somn asistență profetică, ghidare, răspunsuri prin intermediul viselor. A doua zi dimineața trebuie să notezi pe hârtie viselel tale, apoi caută semnificațiile acestora, deoarece ele sunt mesaje, răspunsuri sau indicii pe care ți le trimite universul.

Ce trebuie să avem în bucătărie pentru a atrage norocul financiar? Secretul prosperitățiiÎn caietul de dorințe

Ultimul loc în care poți pune foi de dafin este pe panoul cu dorințe sau pe caietul tău de dorințe. Poți lipi frunzele de dafin pe aceste obiecte. Îți vor proteja intențiile, dorințele și vor elimina blocajele care stau în calea manifestării acestor dorințe. Vor atrage energia pozitivă și ele se vor manifesta mai repede în realitatea ta.

 

Sursa

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here