Horoscopul zilei de miercuri, 21 august 2024, ne spune că multe zodii sunt decise să sfideze tulburările lui Mercur retrograd și, prin umare, să fie mult mai înțelegătoare cu oamenii dragi. Conjuncția dintre Lună în Pești și Neptun în Pești contribuie din plin la aceste sentimente frumoase. 

Tot mâine, Luna își continuă periplul ceresc și intră în Berbec, acolo unde va petrece câteva zile aducând energie și entuziasm înalt. Asigură-te că ai cu ce să îți ocupi timpul și că poți începe ceva nou.

Berbec

Vara e pe sfârșite, așa că e natural să intrăm în dispoziția melancolică de toamnă, iar când și astrele o accentuează, până și un Berbec își va dori să stea acasă. Fă ceva care să te ajute să te conectezi cu emoțiile tale, cu acel centru sacru al ființei, fie că presupune să meditezi sau să scrii într-un jurnal liber, fără plan de organizare. Și mișcarea te va descătușa, mai ales yoga.

Taur

Lasă-ți garda jos cu prietenii, spun astrele mâine. E timpul să te bucuri de momente de conexiune fără rezerve. Ambientul planetar favorizează deschiderea pe plan social, așa că organizează o ieșire cu persoanele apropiate și vezi cum o mai mare vulnerabilitate încurajează de fapt un simț crescut al siguranței de sine.

Gemeni

Cum ai dori să arate viața ta? Nu te teme să îți oferi singur/ă acest răspuns și creează și un instrument prin care să îl vizualizezi. Puterile manifestării poate că nu sunt întotdeauna îmbrățișate de adepții logicii, Gemenii, dar să știi că asta nu le face mai puțin reale. Ce poate ajuta e să creezi un mood board sau o imagine de fundal pe laptop cu țelurile tale. Privindu-le continuu, vor fi mai aproape.

Horoscopul săptămânii 19-25 august. Astrele îndeamnă să ne bucurăm de independență. Trei zodii vor avea parte de reușite

Rac

Ca să visezi, trebuie mai întâi să te trezești din somn, dar acum tu ești Frumoasa din Pădurea Adormită. Te ajută însă contextul astrologic, respectiv conjuncția dintre Neptun și Luna în a noua ta casă. Îți e stârnită curiozitatea și intelectul, prin urmare mâine e timpul să acționezi, începând să studiezi un subiect care te interesează sau gândindu-te să îți reiei educația.

Leu

Conform astrelor, ziua de mâine abundă în coincidențe. De dimineața și până seara ai parte numai de întâlniri karmice, de revelații neașteptate sau de mesaje ascunse în numerele de la mașini sau în replicile personajelor din filmele preferate. Așa se face că o să te simți magic/ă, ca un vrăjitor/are care s-a strecurat în ambientul prea cinic al societății moderne.

Fecioară

Marele atu al unui ambient astral precum cel al zilei de mâine este că, cu Peștii la putere, vezi și tu cum e să nutrești compasiune deplină. Ești mai înțelegător/are față de greșelile altora, atitudine care nu îți vine mereu la îndemână, și chiar și atunci când nu poți rezona cu ei, măcar accepți că sunt oameni și deci supuși greșelii. Aceeași favoare ți se va întoarce și ție.

Ce întrebare să nu pui niciodată zodiilor. Riști să faci o gafă și să rupi relația de prietenie

Balanță

Tu nu ai fost niciodată genul care să mănânce sau să trăiască sănătos ca să schimbe orientarea acului pe cântar sau ca să modifice valorile analizelor de sânge. Mai degrabă ești inspirat/ă să o daci de plăcerile estetice sau senzoriale. Cumpără-ți o haină frumoasă, dar care să se potrivească corpului la care visezi, sau fă mișcare urmărind ritmul natural al trupului tău.

Scorpion

Ești irezistibil/ă mâine, cu conexiunea magică dintre Lună și Neptun în Pești, două dintre cele mai emotive planete, în a cincea ta casă. Te vei regăsi ușor într-o dispoziție romantică și vei avea un chef nebun de a flirta. Nimeni nu poate amuți glasul de sirenă al unui Scorpion atunci când se pune să își cânte cântecele sale de seducție.

Săgetător

Pentru tine accentul e pus mâine pe casa familiei. Relația cu o rudă apropiată de sex feminin se va dovedi de-a dreptul salvatoare în cursul acestei zilei. Poate fi mama sau o mătușă, o soră sau o verișoară. Nu numai că vei regăsi un spațiu comun, mental sau spiritual, pentru voi doi/două, dar se pare inclusiv că îți poate inspira soluția la o problemă presantă.

Horoscopul dragostei, săptămâna 19-25 august. Sentimentele vor cunoaște un zbucium intens. Treei zodii au șanse să își găsească jumătatea

Capricorn

Relația cu un prieten sau cu o rudă e îmbunătățită mâine, dar numai dacă știi cum să asculți. Ce o să îți povestească va atinge o coardă adâncă în tine, poate pentru că rezonezi cumva instinctual cu revelația sa. Abține-te să îi dai sfaturi chiar dacă sunt preluate din propria experiență și în schimb bazează-te pe un singur comentariu: „înțeleg”.

Vărsător

Conjuncția dintre Lună și Neptun în Pești îți onorează cu prezența casa banilor și acum nu ar strica să folosești puterile manifestării ca să aduci mai multă abundență în viața ta, spun astrologii. Se poate să nu rezonezi instinctiv cu aceste filosofi, așa că îți aducem la cunoștință că și știința începe încet, încet, să le accepte. Avem putere în noi, așa că cere, crede și fii pregătit/ă să primești.

Pești

Conform astrelor, prezența planetelor Neptun și Lună în casa ta te va ajuta să te exprimi cu mai multă autenticitate. Vrei să faci ceva, dar ți-e teamă fiindcă sfidează societatea sau regulile sale nescrise? Nu te mai abține de la pornirile sufletului tău. Fii original/ă, fii spontan/ă, fii cu totul altfel decât ceilalți. Când adaugi și inimă, ceilalți te vor urma fermecați.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 august. Trei zodii găsesc cheia succesului financiar.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here