Testul psihologic ce implică interpretarea primei imagini pe care o vedem poate fi interesant și poate dezvălui multe despre personalitatea noastră și felul în care gândim.
Indiferent cât de mult credem că suntem funcționali și sănătoși din punct de vedere psihic, dezvăluirea unor detalii subtile despre modul în care privim lumea din jurul nostru ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine. Un exemplu al acestei metode de auto-cunoaștere este reprezentat de testul mental al imaginilor. Testul psihologic care implică interpretarea primei imagini pe care o vedem și poate fi o metodă interesantă de a descoperi cum ne raportăm la lume și cum gestionăm stresul și incertitudinea.
Haideți, așadar, să descifrăm testul:
LEU
Dacă prima imagine pe care o vezi este un leu, atunci poate fi interpretat că ai o gândire unidirecțională și ești greu de convins în privința opiniilor tale și a deciziilor pe care le iei. Ești precaut în ceea ce privește acțiunile tale și îți place să elimini orice factori de risc din viața ta. Persoanele care obțin acest rezultat sunt considerate riguroase în ceea ce privește principiile lor. Sunt persoane care decid în urma anumitor principii clare și stabilesc obiective în funcție de acestea.
În general, ești o persoană riguroasă și ai tendința de a intra într-o rutină și de a te închide în propriul tău univers.
COPACI
În schimb, dacă prima imagine pe care o vezi este aceea a copacilor, atunci poate fi interpretat că ești intuitiv, relaxat și îți place să-ți petreci timpul liber în mod creativ. Îți place să explorezi natura și să te bucuri de frumusețea peisajelor naturale. Persoanele care obțin acest rezultat sunt considerate cooperative, deschise și au abilități creative. De obicei, își folosesc abilitățile creative pentru a explora opțiunile și pentru a dezvolta noi idei.
De asemenea, ai o atitudine pozitivă față de viață și încerci să vezi partea bună a lucrurilor în ciuda obstacolelor. În general, ești cooperant și îți place să lucrezi în echipă cu ceilalți pentru a atinge un obiectiv comun.
Cât se fierbe apa de la gogoșarii în oțet, ca aceștia să rămână crocanți