Urmarire ca în filme la Constanța! Un șofer aproape de comă alcoolică și drogat le-a dat de furcă polițiștilor.  

Inițial, bărbatul a refuzat să oprească la semnalul agenților care l-au observat conducând haotic pe șosea. Văzând acestea, oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Bărbatul a fost prins după ce a coborât din mașina pe care o conducea, încercând să scape de agenții care îl urmăreau. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și că ar fi fost drogat.

Dana Marijuana, prinsă sub influența drogurilor la volan, în stațiunea 2 Mai

“La data de 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa haotic pe șoseaua Constanței. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, mărind viteza de deplasare”, au transmis polițiștii.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul în cauză a fost interceptat pe strada Mihai Viteazu, unde șoferul a coborât din vehicul și a încercat să fugă.

Polițiștii l-au imobilizat și l-au legitimat, stabilind că are 44 de ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incident șocant, în Botoșani: un italian beat și drogat a înjunghiat 3 oameni, apoi s-a urcat în mașină și a făcut accident

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here