Cum să-l uiți pe fostul și ce să faci ca să treci mai ușor peste o despărțire. Aceste sfaturi te vor ajuta dacă treci peste o astfel de situație. Iată ce trebuie să faci. 

Cum să-l uiți pe fostul și ce să faci ca să treci mai ușor peste o despărțire. Aceste sfaturi te vor ajuta dacă treci peste o astfel de situație. Iată ce trebuie să faci.

Cum să-l uiți pe fostul

Aceste sfaturi te vor ajuta să-l uiți pe fostul, să treci mai ușor peste o despărțire și să accepți faptul că nimeni nu-ți aparține, iar unele persoane aleg să plece din viața noastră pentru că nu ne erau destinate sau atât a fost scris să rămână în viața noastră.

Iată cum poți trece mai ușor peste o despărțire.

1. Plângi!

Plângi atât cât simți nevoia, nu-ți îneca lacrimile. Plânsul te eliberează de emoțiile negative. Plângi zile la rând, până când rămâi fără lacrimi. Nu te sfii, ai dreptul să fii tristă, ai fost rănită și rănile dor. Plânsul este benefic, reechilibrează hormonii și eliberează toxinele acumulate din cauza stresului. Plânsul este o terapie, nu o slăbiciune. Plângi în intimitatea ta unde nu te vede nimeni.

2. Dormi!

Dormi cât mai mult pentru a te reface, întrucât ești doborâtă psihic, pe de altă parte în felul acesta evadezi din realitatea pe care o trăiești, realitate pe care în momentele când ești părăsită nu ți-o dorești și ai vrea să fie alta.

3. Respiră profund!

Respirația profundă este foarte importantă, deoarece stimulează oxigenarea creierului și irigă organele și le întreține sănătoase. Pe lângă aceasta, respirația profundă ne ajută să rămânem lucizi, pentru că aşa creierul este foarte bine oxigenat. De asemenea, respirația profundă și controlată te va ajuta să eviți un posibil atac de panică.

4. Confesează-te prietenei tale cele mai bune!

Confesează-te persoanei în care ai încredere, astfel nu se vor acumula frustrări și te vei elibera. Povestește-i tot ce ai pe suflet. Este important să ai pe cineva care să te consoleze, să-ți ridice moralul și să nu simți atât de tare golul din suflet.

Ce trebuie să facă neapărat o femeie în relația cu partenerul, pentru a nu-l pierde. Sfaturile psihologului5.Conștientizează că el nu-ți aparține!

După ce vei trece prin cele patru faze de dinainte, care sunt cele mai greu de suportat, te-ai eliberat cât de cât. Acum este timpul să acționezi lucid, matur și rațional.Ghidează-te după principiul: “Dacă îl iubești, lasă-l liber, iar dacă se întoarce a fost menit să fie al tău, dacă nu, nu ai pierdut nimic.” Nimeni nu este legat de altcineva pentru totdeauna. Fiecare are dreptul să-și schimbe viața așa cum dorește și cum consideră.

Citește continuarea pe Almanah Online

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here