Apa caldă băută pe stomacul gol are numeroase beneficii pentru organism. Iată câteva dintre acestea. 

Un studiu științific, recent, vorbeşte despre  beneficiile apei călduțe băută pe stomacul gol. Unul dintre beneficiile acesteia constă în faptul că ajută la pierderea în greutate.

Cercetătorii susțin că este suficient să se bea un singur pahar cu apă călduță, înainte de micul dejun, pentru accelerarea procesului de ardere a caloriilor cu 13%, ceea ce implicit duce la pierderea în greutate.

De ce să bei apă călduță pe stomacul gol

De asemenea, specialiștii în nutriție mai spun că beneficiile apei călduțe băută pe stomacul gol sunt mai multe și sunt următoarele:

– ajută la arderea caloriilor;- stimulează digestia;- ajută la eliminarea toxinelor din organism;- contribuie la menținea imunității;- stimulează tranzitul intenstinal;- reduce durerile de cap;- relaxează mușchii încordați;- stimulează circulația sangvină;- regenerează celulele și ajută la menținerea sănătoasă a acestora, întârziind astfel procesul de îmbătrânire.Metode eficiente de reducere a „Hormonului Stresului” și a grăsimii abdominale. Ce ne recomandă medicii 

Pentru toate aceste beneficii enorme aduse sănătății, nutriționiștii ne sfătuiesc să consumăm zilnic un pahar de apă călduță pe stomacul gol. Pentru o aromă plăcută se poate adăuga și puțină lămâie în paharul cu apă.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here