Dezastrul de la Galați se repetă. În urma cu 11 ani o catastrofă asemănătoare a avut loc în zonă. Sute de gospodării au fost măturate de apă, în sute de case nu se mai putea locui, iar nouă oameni și-au pierdut atunci viața. În vremea respectiva, premierul României era Victor Ponta, care a promis românilor că tot dezastrul va fi reparat. Nu s-a întâmplat acest lucru, însă Ponta se laudă acum cu digul din Teleorman fără să spună nimic de situația de la Galați.  

Inundațiile au afectat la vremea aceea 700 de locuințe. Potrivit autorităților, cele mai grave pagube de atunci au fost în comuna Cudalbi, unde 500 de case și tot atâtea gospodării au fost inundate, iar peste 200 de oameni au fost evacuați din casele afectate de viituri. 

Cel care conducea guvernul atunci, Victor Ponta, nu spune nimic de dezastrul din Galați, însă se laudă cu digul amenajat în județul Teleorman. Fostul premier lansează și un atac dur la conducerea actuală și spune, citez, că toate “focile” care se hăhăiau și mă criticau își beau cafelele scumpe prim Centrul Bucureștiului și ne explică cum e cu diploma lui Ciolacu.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here