Un grup de 14 angajați ai unei firme de salubrizare din Timișoara este cercetat de poliție pentru furtul a aproximativ 70 de tone de combustibil, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș. 

Trei dintre acești angajați, care erau șoferi pe autovehiculele companiei, au fost reținuți după ce au fost prinși în flagrant.

Incidentul a fost semnalat la Secția 5 de Poliție Urbană Timișoara pe 16 septembrie, când polițiștii au fost alertați cu privire la activitățile suspecte ale unor angajați ai unei companii de salubrizare, în special șoferii autoutilitarelor. Investigațiile au scos la iveală un consum nejustificat de combustibil, estimat la aproximativ 170 de tone între 1 ianuarie și 17 august. Dintre aceștia, 13 bărbați sunt suspectați de furt, iar unul de gestiune frauduloasă.

Ce au anunțat polițiștii

Poliția a organizat acțiuni pentru prinderea în flagrant a celor implicați, oprind mai multe autovehicule ale companiei. În mașinile personale ale celor trei șoferi au fost găsiți 160 de litri de combustibil, care a fost confiscat. Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Timiș.

Cercetările continuă pentru a stabili întreaga amploare a activităților infracționale. Toate acțiunile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here