Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe drumul ce leagă Pogoanele de Scutelnici. Din primele informații transmise de autorități, un autoturism condus de un șofer de 49 de ani din Brăila a pierdut controlul asupra direcției, răsturnându-se în afara părții carosabile.  

Tragedia s-a soldat cu moartea a două pasagere în vârstă de 48 și, respectiv, 62 de ani, originare din Brăila și Buzău. Impactul a fost unul devastator, iar din păcate, nimeni nu a putut interveni la timp pentru a le salva viețile.

Pe lângă cele două victime, șoferul și alți patru pasageri, cu vârste cuprinse între 48 și 62 de ani, au fost răniți. Aceștia au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Autoritățile au anunțat că se va întocmi un dosar penal în urma acestui accident, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea acestui incident.

Oamenii legii analizează detalii precum starea de sănătate a șoferului, condițiile meteorologice și starea drumului în momentul accidentului.

Prognoza meteo, 21 septembrie. Frigul ia o pauză. Soarele va încălzi majoritatea regiunilor țării. Care vor fi temperaturile maxime

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here