Un polițist care a participat ca ispită la o emisiune cunoscută de la TV s-a trezit cu o anchetă pe numele său după încheierea filmărilor. Superiorii bărbatului vor să afle dacă participarea sa la show-ul televizat încalcă sau nu normele profesionale impuse de statutul său de funcționar public.  

Radu Stoicescu a jucat în emisiune rolul de ispită masculină care încerca să testeze fidelitatea fetelor. Cu toate acestea, polițistul a declarat că știa că participarea sa la emisiune ar putea stârni repercusiuni, însă nu crede că a făcut ceva greșit. 

Radu Stoicescu este polițist în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Bărbatul nu a ezitat nicio clipă atunci când și-a dezvăluit ocupația în fața camerelor de filmat, chiar dacă meseria sa impune respectarea unui set strict de reguli de comportament.

Pe parcursul filmărilor, Radu Stoicescu a făcut furori cu aspectul său fizic și a reușit să se apropie de una dintre concurente, Daiana Prodan. Polițistul a mărturisit că își dorește să pună bazele unei relații cu femeia.

Cu toate acestea, participarea sa la emisiune nu a fost văzută cu ochi buni de superiorii săi. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis printr-un comunicat oficial că Radu Stoicescu este anchetat disciplinar.Stoicescu nu vede nicio problemă în participarea sa la emisiune și se compară fără nicio jenă cu pompierii din alte țări care pozează fără haine pentru calendare. Mai mult, într-un interviu, pentru a-și susține punctul de vedere, bărbatul a amintit cazul judecătorului Cristi Danileț care a fost eliminat din magistratură și repus în funcție deși apăruse în ipostaze controversate, cât și cazul profesorului de la Universitatea București care a mers în fustă la ore.Radu Stoicescu este de părere că participarea sa la emisiune poate îmbunătăți imaginea Poliției, astfel încât oamenii să se simtă mai apropiați de instituție. 

Cazul pagerelor din Liban: Ce „șanse” sunt să ne explodeze telefoanele mobile? Fizicianul Cristian Presură lămurește situația

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here