După recalcularea pensiei, s-a aflat suma exactă pe care Irinel Columbeanu o primește lunar de la statul român. Fostul milionar, cunoscut pentru stilul său de viață extravagant de la Izvorani, încasează acum o pensie modestă, care nu acoperă nici măcar costurile cazării la azilul din Ghermănești, unde locuiește în prezent. Irinel Columbeanu, care a pierdut întreaga avere, se confruntă cu dificultăți financiare severe. Pensia recalculată a lui Irinel Columbeanu

Potrivit lui Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește Irinel Columbeanu, pensia acestuia a fost mărită cu 120 de lei, ajungând acum la puțin peste 2.000 de lei. În ciuda acestei majorări, suma este insuficientă pentru a acoperi costurile de cazare la azil, unde tarifele pot varia între 4.000 și 8.000 de lei pe lună.

„Pensia lui Irinel Columbeanu este mică și nu acoperă cazarea aici, la azil. Dar suntem alături de el, îl sprijinim”, a declarat Ion Cassian. De asemenea, acesta a menționat că fostul milionar a suferit două accidente vasculare, însă acum se simte mai bine, fiind vizitat din când în când de prieteni și cunoștințe vechi, printre care și Brianna Caradja și Oana, ultima lui iubită.

Decăderea financiară a fostului milionar

Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație financiară extrem de dificilă, iar prietenul său, designerul Mihai Albu, a dezvăluit motivele din spatele căderii sale economice. Conform lui Albu, Columbeanu nu și-a pierdut averea din cauza cheltuielilor extravagante pe distracții, ci din cauza unor decizii proaste de afaceri. Fostul milionar a investit masiv într-un proiect riscant, punându-și toate resursele financiare în joc.

„Irinel nu a aruncat banii pe femei și cluburi, așa cum se speculează. A pierdut totul din cauza unui proiect de afaceri care a eșuat. Era un proiect riscant, iar el a girat cu tot ce avea”, a explicat Mihai Albu.

Astăzi, Irinel Columbeanu este departe de viața luxoasă pe care o avea în trecut, fiind nevoit să trăiască într-un azil și să se descurce cu o pensie mică, insuficientă pentru nevoile sale.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here