O tânără în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Județean 171, în comuna Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud. Incidentul tragic a avut loc când un autoturism a intrat în coliziune cu motocicleta pe care tânăra era pasageră. Tragedie pe DJ 171: O tânără de 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, motocicleta era condusă de un tânăr de 25 de ani din Ilișua, iar la volanul autoturismului se afla un tânăr de 23 de ani din Căianu Mic. Testul de alcoolemie efectuat asupra șoferului autoturismului a avut un rezultat negativ. Cu toate acestea, testarea motociclistului nu a putut fi realizată din cauza rănilor suferite.

Tânăra de 24 de ani a fost găsită în stop cardiorespirator de echipajele SMURD sosite la fața locului. După ce a răspuns inițial manevrelor de resuscitare, ea a fost intubată și transportată de echipajul de terapie intensivă SMURD către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. Din nefericire, în timpul transportului, tânăra a intrat din nou în stop cardiorespirator, iar organismul ei nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. Medicul aflat în ambulanță a fost nevoit să declare decesul acesteia.

Motociclistul, care a suferit o fractură deschisă la o mână, a fost transportat la UPU-SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Poliția rutieră continuă investigațiile pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale accidentului.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here