Sâmbătă, un autocar care transporta echipa braziliană de fotbal american Coritiba Crocodiles s-a răsturnat pe o șosea din sudul Rio de Janeiro, provocând moartea a trei jucători și rănirea altor șase persoane, conform informațiilor furnizate de autorități și presei locale. Cum s-a întâmplat tragedia

Echipa se îndrepta către Rio de Janeiro pentru a participa la un meci din campionatul național de fotbal american. Din nefericire, în urma acestui tragic accident, partida a fost anulată.

Coritiba Crocodiles, echipa afectată de tragedie, a transmis un mesaj emoționant în care a exprimat durerea profundă resimțită de toți membrii echipei. „Inimile noastre sunt pline de durere şi le cerem tuturor să transmită rugăciuni şi energie pozitivă. În faţa acestei tragedii, toate eforturile noastre sunt concentrate pe sprijinirea membrilor echipei și a celor dragi lor”, a declarat echipa într-un comunicat oficial.

Cei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar autoritățile locale au anunțat că vor deschide o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here